Топ-10 найпопулярніших видів бізнесу на mobicard.com.ua

2023-12-10 19:28
370
Ця стаття на мовах: UA / RU

mobicard.com.ua


Стаття у розділах:

Бізнес-інструкції Бізнес і фінанси

Зміст

Реклама бізнесу з кожним роком поступово, але впевнено "іде" в діджиталізацію. Одним із важливих кроків у створенні цифрового іміджу компанії є створення лендингу або реєстрація майданчиків, що надають послуги он-лайн візиток. У цій статті ми розповімо, які напрями в малому та середньому бізнесах найбільш популярні на он-лайн сервісі реєстрації візитки - mobicard.com.ua

Отже, для початку потрібно зрозуміти, що це таке — сайт-візитка? Це невелика презентація компанії в мережі та складається з однієї сторінки зі змістом максимально привабливої та презентабельної інформації, яка зможе звернути на себе увагу потенційних клієнтів.

Як створити свою персональну он-лайн візитку?

Готово! Останнім часом он-лайн сервіси стають привабливішими для представників бізнесу тим, що на реєстрацію компанії та створення стильної та привабливої візитки не потрібно витрачати ні свій особистий час, ні фінанси, на відміну від лендингових сайтів.

Отже, які вони – топ-10 видів бізнесу, які користуються найбільшою популярністю на онлайн-сервісі mobicard.com.ua ?

#1 Стоматології

Для стоматологів ключовим моментом є надання інформації про свої послуги. Порада: додайте у візитку кілька якісних фотографій у процесі роботи, щоб збільшити довіру потенційних клієнтів.

#2 Салони-краси

Бьюті-сфера має велику популярність на он-лайн сервісі. Якісні фото робіт із грамотним описом та докладно описані послуги привернуть увагу вашої майбутньої клієнтки та зроблять так, щоб вона обрала саме ваш салон. Також не зайвим буде додати милі, жіночні смайлики в опис вашого салону і в розділі послуги.

#3 Барбершопи

Для чоловіків, які шукають “свого” майстра та гарний барбершоп, важливим є візуальне оформлення. Милі смайлики потрібно залишити для оформлення візитки салону краси, а ось фото стрижок волосся та бороди та повний список послуг, що надаються, будуть тим фактором, за яким виберуть саме ваш барбершоп.

#4 Фотостудії

Клієнт, який шукає відповідну під свої запити фотостудію, звертає увагу на наявність посилань на соціальні мережі, перейшовши по яких, він може дізнатися більше про її роботу, наявність залів і необхідного інвентарю. Подбайте про те, щоб вони у вас були.

#5 Автомийки

Власникам авто досить важко знайти найбільш підходящий дітей-лінг-центр, який надає якісні послуги. Клієнтам не дуже зручно шукати контакти на google-maps, і часом не знати про послуги автомийки, оскільки найчастіше власники бізнесу не виставляють фотографії і тим більше опис послуг, що надаються.

Візитка на mobicard.com.ua розкаже клієнту про всі послуги, які надає ваша автомийка і тим самим дозволить зробити вибір саме у ваш бік.

#6 СТО

Власники станцій техобслуговування рідко створюють лендинг-сайти, а шукати соціальні мережі "вручну", обдзвонювати сервіси або заїжджати особисто у клієнта часто немає часу. Сайт-візитка зручна тим, що тут є все: опис ваших послуг, фотографії та посилання на соціальні мережі. Вона дозволить суттєво зекономити час клієнта та звернути свою увагу саме на вашу станцію тих обслуговування.

#7 Медичні центри 

Найчастіше мають яскраві та інформативні лендинг-сайти, на яких клієнт може дізнатися всю інформацію і навіть не дзвонити в клініку. Але сайт-візитка, зареєстрована на сервісі mobicard , може стати в нагоді власнику медичного центру як доповнення до інших ресурсів - сайту центру та соціальних мереж.

#8 Фітнес-клуби

На початковому етапі розвитку фітнес-клуби можуть скористатися сайтом-візиткою для подання інформації про види тренувань, контактну інформацію та розклад тренувань. Зареєстрована на цьому ресурсі візитка може навіть скласти конкуренцію лендинг-сайту з інформативності та наповненості.

#9 Приватні школи

Сайт-візитка допомагає власникам приватних шкіл ефективно донести інформацію про запропоновані освітні програми, гуртки, умови навчання та додаткові послуги. Декілька фото, що розповідають про будні школи, детальний опис того, чим займається школа, контактна інформація - і нічого зайвого. Під час перегляду такої візитки батькові буде зручно зорієнтуватись при виборі школи для своєї дитини.

#10 Танцювальні студії

Проблема більшості танцювальних студій у тому, що у них зовсім відсутній лендинг-сайт і в соціальних мережах лише виставлені фото з тренувань та конкурсів, без детального опису видів танців, що надаються. Сервіс mobicard зручний тим, що на ньому можна виставити і фотографії з тренувань та конкурсів, та детально описати види танців, які надає танцювальна студія, що дозволяє залучити потенційного клієнта швидше.

Загальні висновки

Реєстрація візитки для свого бізнесу на онлайн-сервісі mobicard.com.ua — це простий та ефективний спосіб встановити присутність вашого бізнесу в онлайн-світі. Виберіть відповідний для своєї фірми дизайн, ясно уявіть інформацію, додайте якісні фотографії та починайте привертати увагу до вашої діяльності, а ми вам у цьому допоможемо!

 


Ви експерт? Поділіться досвідом на busyb
Сподобалась стаття? Читайте нас в телеграм