Найкращі практики зі створення стильної візитки для вашого бізнесу

2023-12-02 13:48
127
Ця стаття на мовах: UA / RU

mobicard.com.ua


Стаття у розділах:

Бізнес-інструкції Бізнес і фінанси

Зміст

У наші дні паперова візитівка повільно, але правильно йде в минуле. З міркувань охорони навколишнього середовища або тотальної діджиталізації, паперовими візитками користуються у разі нагальної потреби – на бізнес зустрічі чи спеціальних форумах.

Найчастіше власники малого бізнесу не бачать сенсу в замовлення паперових візиток, воліючи використовувати офлайн-рекламу або соціальні мережі для просування своєї справи. Слід зазначити, що не маючи альтернативи звичайній візитці - сайту-візитки, у таких випадках вони упускають можливість залучення потенційних клієнтів та збільшення свого доходу. Мабуть, страх перед високими фінансовими витратами, які важко вписати до бюджету компанії, стає головною причиною відсутності бажання створювати власний веб-ресурс. Або це просто недооцінювання того, наскільки навіть невеликий сайт-візитка може бути ефективним інструментом для розвитку бізнесу.

Сайт-візитка – це невеликий веб-сайт, мета якого полягає у демонстрації діяльності компанії. На практиці персональні сайти-візитки виявляють високу ефективність навіть незважаючи на свою простоту.

У цій статті ми розповімо кілька порад про те, як найкраще оформити сайт, щоб він приваблював для вас дедалі більше нових клієнтів.

Мінімум функціоналу та максимум ефективності

Перше враження відіграє вирішальну роль, тому важливо, щоб ваш сайт був чітким та легко сприйманим. Використовуйте мінімалістичний дизайн із чіткою структурою. Уникайте перевантаженості інформацією, залишайте достатньо порожнього простору, щоб відвідувач міг легко орієнтуватися на сторінці. Сайт повинен мати коротку інформацію про послуги, що надаються (і їх вартість), час роботи вашої компанії та актуальні контактні дані. Простежте за тим, щоб інформація була написана з урахуванням правил граматики та не мала помилок. Пам'ятайте, що сайт-візитка – це обличчя вашої компанії і він справляє перше враження на вашого клієнта. Постарайтеся, щоб воно було позитивним.

Стильний дизайн – один крок на шляху до успіху

Гармонія кольорів, чіткі шрифти та якісні зображення відіграють важливу роль. Більшість сучасних людей сприймають візуальну інформацію краще, тому подбайте про те, щоб на вашому сайті-візитці були високоякісні фотографії, що відображають вашу унікальність та професіоналізм.

Найчастіше клієнт використовує різні гаджети, тому сайт-візитка, адаптований для перегляду на мобільних телефонах та планшетах, підвищить зручність та частоту переходів на сайт.

Забезпечте просту та інтуїтивно зрозумілу навігацію по вашому сайту. Меню має бути легко доступним, і відвідувач повинен легко переміщатися між різними секціями.

Найчастіше сайт-візитка створюється для зміцнення іміджу та створення невеликого представництва компанії в Інтернеті. Будучи частиною бізнесу компанії, сайт-візитка має максимально відповідати її концепції та ідеї, створювати зручність користування та відповідати всім технічним вимогам у розробці.

Для українського малого та середнього бізнесу існує сайт, на якому можна створити візитку всього в кілька кліків, заощаджуючи свій дорогоцінний час та ресурси: mobicard.com.ua

У ньому ідеально все:

  1. Сучасний дизайн: при відвідуванні сайту, ваш потенційний клієнт бачить унікальний бренд вашої компанії, її адресу та контакти;
  2. Опис компанії у вигляді короткого девізу та її послуг;
  3. Клікабельні кнопки, які перенаправлять клієнта на ваш основний сайт, сторінку в соціальних мережах або допоможуть здійснити дзвінок прямо зі свого девайсу;
  4. Спеціальну карту, натиснувши на яку, клієнт побачить точне розташування вашої компанії і з легкістю зможе її знайти.

Мабуть, головним плюсом цього сайту є той факт, що реєстрація на ньому абсолютно безкоштовна. Що це означає? Ви або ваш співробітник, який відповідає за просування вашого бізнесу в інтернеті, може зареєструвати фірму на сайті і дотримуючись простих інструкцій, заповнити всі блоки необхідною інформацією.

Якщо ж у вас немає можливості оформити сторінку самостійно, співробітники нашого ресурсу радо допоможуть за символічну плату.

Також варто зазначити, що компанія, зареєстрована на сайті mobicard.com.ua, видається на першій сторінці при пошуку в Google. Це означає, що потенційний клієнт завжди знайде вашу компанію, що збільшить шанси на звернення до ваших послуг.

Сайт-візитка став незамінним інструментом у веденні бізнесу та правильно оформлена сторінка створить позитивне перше враження, залишить незабутній слід у пам'яті клієнтів та суттєво збільшить їхню кількість.


Ви експерт? Поділіться досвідом на busyb
Сподобалась стаття? Читайте нас в телеграм