«Нова пошта» видаватиме кредити бізнесу: чого чекати і коли запуск

2024-04-08 20:16
148
Ця стаття на мовах: UA / RU

www.instagram.com


Стаття у розділах:

Новини бізнесу

Зміст

Міжнародний фінансовий сервіс NovaPay від всім відомої «Нової пошти» заявив про плани запуску кредитної програми для представників малого та середнього бізнесу в Україні. Орієнтовний період старту кредитної лінії — початок червня цього року. А вже найближчими тижнями компанія почне видавати власні кредитні картки. Спробуємо розібратися в перспективності задуму та його цікавості для бізнес-сфери нашої держави.

Що говорять представники «Нова пошта»

Першою завісу над майбутньої новинкою привідкрила Тетяна Віканов, яка займає пост директора з продажу. Вона заявила наступне: «Серед найбільш цікавих кредитних продуктів у нас планується запуск кредитної лінії для підприємців. Наразі вона знаходиться на стадії попередньої розробки, але приблизно в червні 2024-го перші бажаючі зможуть поспівпрацювати з NovaPay по даному напрямку. А, поки що, вони можуть спробувати кредитні картки нашої компанії, які з’являться найближчими днями».

З певною гордістю директорка також заявила про статистику відкритих рахунків ФОП, які компанія NovaPay запустила раніше. Кількість активних користувачів, які встигли відкрити і з задоволенням використовують цей інструмент дійшла до 4000 осіб. Плани компанії полягають у тому, щоб вже до кінця цього року мати не менш, як 500 000 клієнтів, 50 000 за яких будуть ФОПами.

Є у NovaPay плани і на міжнародний ринок. В найближчі 3 роки компанія хоче залучити не менше 3 млн користувачів, які будуть використовувати її сервіс для регулярних міжнародних платежів через мобільний застосунок. Особлива увага приділятиметься також такій можливості, як «посилка в кредит».

Далеко не перші цікаві рішення від NovaPay

Варто також нагадати, що це далеко не перший експериментальний план від даної компанії за останній час. Відносно нещодавно NovaPay запустила продажи власних цінних паперів. Покупці мають можливість придбати облігації прямо у мобільному застосунку, що суттєво спрощує інвестиції для тих, хто бачить перспективу компанії, бренду та її сервісів.


Ви експерт? Поділіться досвідом на busyb
Сподобалась стаття? Читайте нас в телеграм